Betaalopties

Verschillende betaalmethoden voor uw kleine onderneming

Joost

Urban gardener

Verschillende betaalmethoden voor uw kleine onderneming

Een methode om de verkoop (en het succes) van uw kleine onderneming te maximaliseren, biedt verschillende betaalmogelijkheden. Hiermee geeft u uw klanten keuzes en legt u elke verkoop vast die u mogelijk kunt vastleggen. Terwijl er elke dag een nieuwe manier om te betalen langs lijkt te komen, zal deze handleiding u helpen om de vele opties die er zijn te leren kennen en te bepalen welke betalingsoplossingen het beste aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Contant

“Cash is king” zoals ze zeggen, maar is dit de beste optie voor uw klantenbestand? Veel bedrijven kiezen om verschillende redenen om een ​​”cash only” bedrijf te zijn. Sommige bedrijven kiezen ervoor om alleen op basis van ‘contant geld’ te werken, zodat ze (onwettig) minder kunnen rapporteren over belastingdocumenten.

Wees u er echter van bewust dat dit u een grotere target voor belastingaudits kan maken. Andere bedrijven doen dit omdat ze de handelaarskosten die bij verwerking van krediet- en betaalpasbetalingen komen, niet kunnen veroorloven. Het accepteren van contant geld bij uw kleine onderneming moet altijd het beginpunt zijn, maar u moet er niet op stoppen. Bekijk deze lijst met voor- en nadelen voor het accepteren van alleen contant geld van de Small Business Administration (SBA).

Cheques

betaal met een chequeHet accepteren van cheques lijkt een verouderde en risicovolle manier om betaling te accepteren, maar veel bedrijven doen dat nog steeds. Het is moeilijk voor kleine bedrijven om te verifiëren of de cheques goed zijn of dat het account onvoldoende middelen heeft. Het hebben van een check “bounce” zal niet alleen de bottom line van uw bedrijf schaden, maar kan ook voor extra kosten zorgen, afhankelijk van het beleid van uw financiële instelling. Als u uiteindelijk besluit om cheques te accepteren, volg deze procedures van de SBA om uw bedrijf te beschermen.

Creditcards

Creditcardbetaling is de voornaamste betaalmethode ter wereld naast cash. Deze methode komt echter vaak tegen een aanzienlijke prijs. Veel creditcardbedrijven rekenen transactiekosten (beoordeeld per transactie), vaste kosten (per maand beoordeeld) en incidentele kosten (bepaald onder bepaalde omstandigheden, zoals terugbetalingen). Visa en Mastercard domineren de markt, omdat ze wereldwijd wereldwijd worden geaccepteerd. American Express en Discover zijn de volgende grote spelers, maar hebben een lager acceptatiecijfer, gezien hun hogere verwerkingsvergoedingen. Cardfellow biedt een grote uiteenzetting van de diverse kosten door het creditcardbedrijf.

gebruik een creditcard

Naast de traditionele creditcardverwerkende diensten zijn een aantal bedrijven gekomen met mobiele oplossingen voor creditcardverwerking, zoals Square en PayPal Here. Bekijk deze snelle vergelijking van de verschillende mobiele point-of-sale (POS) systemen daar door Nerd Wallet.

Klanten verwachten tegenwoordig dat bedrijven tenminste een soort creditcard accepteren en uw kleine onderneming zou een nadeel hebben als het niet voldeed. Onlangs hebben creditcardmaatschappijen, in een poging om fraude te bestrijden, hun klanten begonnen met “smartcards” of creditcards met EMV-chiptechnologie. Met deze trend kan aansprakelijkheid voor frauduleuze transacties op uw kleine onderneming vallen als u niet voldoet aan EMV. Naast EMV-chips, is de NFC-technologie op het gebied van bijna-veldcommunicatie ontstaan ​​en is populariteit gewonnen, zoals Apple Pay.

Online betalingen

Online betalingen zijn de toekomst van gemak en veiligheid. De SBA legt een aantal voor- en nadelen uit om deze vroege trend te kiezen. Online betalingen bieden bedrijven een goedkopere, snellere en betrouwbare manier om zaken te doen. Bedrijven als Venmo (traditioneel een peer-to-peer betalingsplatform dat in 2013 door Paypal werd verworven) en Square Cash zijn steeds populairder bij kleine bedrijven. Maar ook Afterpay begint nu aan de weg te timmeren als betaaloplossing.

Een andere online betaaloptie die sommige bedrijven hebben aangenomen is Bitcoin. Bitcoin, een veilige betaaloplossing op basis van blockchain-technologie, is langzaam aan te nemen, maar kan een innovatieve manier van innoverende zaken bieden. Hier is een gids voor het accepteren van bitcoin bij uw kleine onderneming.

bitcoin accepteren

Wij zijn van mening dat financiering van een bedrijf eenvoudig, transparant en eerlijk moet zijn.

Leave a Comment