Licht in de duisternis met tuinverlichting

by danny@db-online-marketing.nl | Geupdate op:  december 21, 2022

Niets is meer vervelend dan thuiskomen in een tuin die aardedonker is. Hoe fijn is het om dan tuinverlichting te hebben, die je even aan kunt zetten? En wil je in het donker van de sterren genieten? Dan zet je de lamp eenvoudig snel weer uit. Tuinverlichting, soms willen we met, soms willen we zonder.

Helder licht in de winter

Waar je in de zomer vooral sfeerverlichting zoekt, wil je in de winter kunnen zien wat je doet. We verblijven dan niet zo snel in de tuin, we gebruiken het vooral als doorlooproute. Bijvoorbeeld om je fiets in de schuur te kunnen zetten. Een fijne, heldere ledlamp waarmee je je goed kunt oriënteren is dan echt fijn. In de zomer kun je wellicht volstaan met een lamp die oplaadt met zonne-energie en ’s avonds een fijne sfeerverlichting geeft.

Gast in aantocht?

Bij de achterdeur wil je misschien een lamp die aan springt zodra er (ongenode) gasten zijn. Het is niet alleen handig omdat een lamp met een bewegingsmelder aankondigt dat er iemand in de buurt is, het geeft ook perfecte verlichting als je zelf het sleutelgat zoekt. Je gasten kunnen in het licht de bel vinden en je ongenode gasten zitten er niet op te wachten om in het volle licht te staan. Komt goed uit: jij zit ook niet op hen te wachten!

De zakelijke binnentuin

Heb je een bedrijf met een binnentuin? Dan is noodverlichting kopen wellicht nodig. Dit omdat altijd duidelijk moet zijn waar de vluchtroute is, mocht er iets gebeuren, net als bij binnenruimtes. Ook voor die noodverlichting kun je het beste ledverlichting gebruiken, vooral omdat deze lamp vaak de hele dag brandt. Hoe meer led, hoe meer duurzaam!

Verlichting voor de leuk

Verlichting voor de leuk

Ga je je verdiepen in tuinlampen, dan weet je dat er veel soorten zijn. Neem bijvoorbeeld grondspots die je kunt richten op die mooie boom. Of verlichting waarmee je de vijver in het spotlicht zet, al dan niet geschikt voor onder water. Je hebt wandlampen of zelfs huiselijke schemerlampen. Bij elke smaak en voor elke portemonnee is er een geschikte buitenlamp. Die aan én uit kan en voor licht of sfeer in de duisternis.